خوشکابیج
برای ۴ تا ۶ نفر
✅مواد لازم
۱.باقلامازندرانی☜☜ ۲کیلوگرم ریز
۲.تخممرغ ☜☜۴ تا ۵ عدد
۳.شویدتازه ☜☜۱دسته کوچک
۴.سیر☜☜ نصف بوته
✅طرز تهیه
برای خشکابیج معمولا از باقلای مازندرانی سبز نوبر که زشیری باشد استفاده میکنیم. باقلا را از پوست جدا کرده میشوئیم. سیر را پوست کنده با کار ریز ریز مینمائیم. شوید را تمیز نموده ، میشوئیم و ساطوری ریز خرد میکنیم. آنگاه باقلا و سیر و شوید را با روغن در تابه سرخ میکنیم (زیاد سرخ نشود که خشک میشود ). تخممرغها را در آن میشکنیم. پس از آنکه تخممرغها بسته شد با هم مخلوط مینمائیم. نمک و فلفل زده برمیداریم.
این خورس با کته و ماست و یا ماهی شور صرف میشود.
منبع : دستنویسهای پدرم مربوط به دوران مجردی