آموزش تهیه ترشی بندری
به انجمن امروزی خوش آمدید لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت نام

کاربران فراخوانی شده

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. بالای صفحه | پست شماره : 1

    کاربر انجمن بانوان
    نام
    ----------------
    شغل
    --------------
    محل اقامت
    ----------
    جنسیت
    زن
    شماره عضویت
    1159
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-۰۹-۰۸
    نوشته ها
    72
    میانگین ارسال
    0.02
    پسند داده
    258
    پسند گرفته
    470
    امتیاز کاربری
    789

    آموزش تهیه ترشی بندری



    مواد لازم:
    تمرهندی
    یک بسته
    موسیر
    50 گرم
    هویج
    3 عدد
    خیار
    3 عدد
    رب انار ترش 1 لیوان
    بادمجان متوسط 3 عدد
    سیر 1 بوته
    کرفس 3-2 شاخه
    گل کلم 1 کیلو
    فلفل سبز ریز 50 گرم
    سیب زمینی ترشی 0/5 کیلو
    ادویه ترشی
    1 تا 2 قاشق سوپ خوری
    گوجه فرنگی کال 5 عدد
    آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
    سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان




    طرز تهیه :

    - فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

    - تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

    - گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

    - هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

    - برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

    - خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

    - موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

    - بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

    - سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

    - بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

    - ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

    - مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

    - نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

    منبع:beytoote
    5 کاربر پسندیده اند: ™@я€z,elias.kh,Hamzeh,Rezaei,علی بختیاری
    درانجمن های تخصصی امروزی ادعا نداریم که اولین ، بهترین و یا پر بازدیدترینیم اما مطمئن باشید که خاص هستیم و متفاوت

 

 

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •